BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

måndag 25 maj 2009

Måndag

Så var det måndag igen. Idag har jag en del att fixa med. Få tag på Elisabeth, vår kontaktsköterska i Lund. Har lämnat ett meddelande på hennes telefonsvarare. Vi ska ner till Lund nästa vecka för Leos hjärtkateterisering och skulle få en kallelse hem men har inte fått det än. Börjar liksom bli dags nu...
Sen har jag försökt få tag på bvc ang Leo, det är ju dags för hans vaccinationer nu men de hade telefontid mellan 8-9... Med tanke på att hela familjen sov till 8 idag och att Leo skulle ha medicin då och sen fick bytas på och tvättas av och att Max ville ha frukost så blev klockan över 9 innan jag hann ringa. Får ta det imorgon istället.
Har även mejlat pastorsexpeditionen, vi måste ju fundera på dop snart, han är ju redan 3 månader.

Ikväll kommer det en kille och kollar på Jockes gamla klubbor, förhoppningsvis köper han dem oxå! Så blir vi av med dem. Mina är i stort sett sålda. Blir förhoppningsvis hämtade i veckan.

Annars blir det lite tvättande idag, Leo kräker ju tyvärr fortfarande en del... *suck* Men jag tror faktiskt att det har blivit lite bättre med det mjölkfria. Men jag gjorde misstaget att prova och höja dosen med 5 ml och då kräkte han igen... Är så tråkigt att han kräker för han ligger mest stilla under långa stunder för att han inte ska kräka vilket innebär att han utvecklas ju inte så mycket för tillfället... Försöker träna lite på mage, mitt emellan målen.

0 hade något att säga!: