BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

söndag 22 februari 2009

BF +16

Kl. 07,01
Lillebror är verkligen seg. Inga känningar alls. Trodde det var på g igår eftersom jag var kass i magen men det var falskt alarm.. Så nu hoppas jag han väntar så de kan sätta igång mig imorron. Får jag sova en hel natt till åtminstone. Igår var jag bara så trött trots att jag fick sova till 8 och sov en timmes middag med Max. Det blev en lugn lördag, på kvällen åt vi gott och sen när Max somnat, lagom till Melodifestivalen, så spelade vi NE-spelet. Så klockan blev 12 innan vi kom i säng. Och Max vaknade 06,15 imorse och då var det bara att gå upp!

Nu har han ätit 2 mackor och ett halvt äpple och sitter och tittar på Nicke Nyfiken, eller "apan" som han säger.

Kl. 15,36
Nu har vi varit och handlat lite. Jag, mamma, syster och Max. Skönt med lite frisk luft. Snöade massor igårkväll men tyvärr så töar det idag.
Idag har jag inte gjort så mycket, sov middag med Max, vilket var välbehövligt och mycket gott. Men jag e fortfarande trött. Sover inte så jättebra i sängen här plus att jag vaknar minst en gång per natt och går på toa...
Ska bli så skönt sen att få sova en hel natt! Fast jag kommer sakna Max så mycket! Han har ju sovit hos oss sen ett par månader tillbaka... Kommer kännas konstigt att inte trängas med honom.
Något mer som känns konstigt är att veta att vi kommer få träffa "Leo" imorgon! Skumt att veta hans födelsedag redan... Trodde jag inte innan, trodde inte jag skulle gå över så här länge!
Skönt att slippa gå till på fredag innan jag blir igångsatt! Är så trött på magen nu, vill kunna börja ha vanliga kläder och kunna sätta på mig skorna utan problem! Men jag säger som "Karlsson på Taket": Det är en världslig sak...

2 hade något att säga!:

jenny molin sa...

jösses vad han trivs bra där inne!!! Är säker på att robin oxå hade stannat flera dgar till om vi inte plockat ut honom på fel håll, 14 dagar extra var nog inte tillräckligt för honom...hehe...men se igångsättning som nåt bra, jag är övertygad om att du svarar bra på den. =)

Beatrice (Lyckosam) sa...

Ja,jag vet hur det känns! Jag gick juh 19 dagar över med Alexandra.
Inte alls roligt!

Lycka till imorrn gumman!
Jag kommer att tänka på er!