BF +14, nu börjar jag bli trött

Kl. 07,06
Jaha så var man 2 veckor över tiden idag. Idag är det dags för kontroll på specialistmv i Lund. Jocke kom ner igår och har tagit kompledigt idag så han ska följa med ifall de skulle vilja sätta igång mig. Eg är jag emot igångsättning men nu är jag trött på detta. Inatt hade jag grymt ont i ryggen och jag är såå stel i bäckenet.
Sover dåligt på nätterna så jag är rätt så trött... Går upp 6,30 varje morgon när Max vill upp.

Ser fram emot kontrollen idag, hoppas jag får bra besked...

Kl. 14,01
Nu har vi varit på koll på spec mv. Först fick jag sitta med ctg i ca 35-40 minuter. Halva tiden sov han så därför fick jag sitta så länge. Sen kollade de fostervattenmängden och det såg bra ut. Sen kom doktorn och hon sa att eftersom vi är lite av ett specialfall så ville hon höra med hjärtläkarna om ev igångsättning. Hade det varit en normal graviditet så hade jag fått på kontroller varannan dag men nu blir det igångsättning på måndag om han inte kommer innan! Så det känns rätt så skönt att veta att senast måndag kommer han!

Speciellt skönt med tanke på Jocke och hans jobb. Nu har han ringt sitt jobb och sagt att han inte kommer på ett tag så det känns rätt så bra.

Kommentarer

Liza sa…
Önskar er all lycka idag!!
Anonym sa…
Stackare
Önskar er all lycka.
Anonym sa…
Lycka till nu! Hoppas att lillebror snart vill ansluta sig till er och att allt går bra!
Jessica sa…
Önskar också er all lycka idag. Ska tänka på er så ber redan nu om ursäkt för ev hicka under dagen *ler* KRAM
tösan sa…
Då håller jag tummarna att det startar av sig själv nu i helgen! Och om inte, stort lycka till på måndag!!! Och givetvis önskar jag er lycka till och håller tummarna för stundande operationer!

*kram*
Anonym sa…
Tänker på er, har vatt en trogen läsare av din blogg den senaste tiden. Lycka till! Kram :-) //Therese (och Alma)
Anonym sa…
Åh vad skönt att det gick bra och att du fick ett "slut datum" Men hoppas lillebror kommer nu under helgen.. självmant.. =) *lycka till*
Anonym sa…
åh, vad skönt för er!!!! Men jag tror han kommer av sig själv nu i helgen. =)

Populära inlägg i den här bloggen

Ronald McDonald.

Upp och ner men framåt...

Julafton!!